Welke documenten heb ik nodig als ik met mijn ...- binnenlandse zuurstofcilinder maat e-kaart gratis afdrukbaar ,In het buitenland heeft u als schipper van een pleziervaartuig vaak een internationaal vaarbewijs nodig. Dit is het Internationaal Certificate of Competence (ICC). Soms ook voor een schip waarvoor in Nederland geen vaarbewijs nodig is. In het buitenland heeft u soms ook andere documenten nodig. Zoals een eigendomsbewijs.Inventarissen - Stadsarchief AmsterdamVanwege de corona-maatregelen vragen wij u om ook een plek op de studiezaal te reserveren. Stuur hiervoor een mail aan stadsarchiefamsterdam en geef aan op welke dag en dagdeel u wilt komen (10.00-13.00 of 13.30-16.00). U kunt tot 16.00 uur een plek voor de volgende dag reserveren. Zie voor meer informatie onze openingstijden.Op reis met zuurstof | VitalAire Nederland B.V.

Zuurstoftherapie hoeft geen belemmering te zijn om op reis te gaan. We raden aan om ruim van tevoren de voorbereidingen hiervoor te treffen. Geef bij het boeken van een reis of vakantie altijd aan dat u extra zuurstof gebruikt. Zorg voor een recente medische verklaring van uw arts, ook als u met uw eigen auto reist.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Kaart Nederland

Digitale Kadastrale Kaart Maatvoering. Overzicht van het kadastraal perceel en bebouwing met maatvoering voor €15.00 Handig voor het bepalen van de ligging van de schutting grenzen zijn indicatief Klik op het voorbeeld knopje om een eindproduct te bekijken of bestel.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Instructiekaart Homefill

13.LET OP! De cilinder dient leeg te zijn, alvorens deze gevuld wordt. Tijdens het vullen dient de flowmeter op 0 / off te staan, dit is af te lezen in het rode vlak.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Elektronische vreemdelingenkaart | Vlaanderen.be

De elektronische vreemdelingenkaart vervangt de papieren verblijfsvergunning van zowel EU-burgers als niet-EU-burgers. Zo krijgen ook niet-Belgen toegang tot toepassingen van e-government en kunnen ook zij documenten elektronisch ondertekenen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Aanvullend openbaar vervoer en vervoerspas aanvragen ...

De vervoerspas voor aanvullend openbaar vervoer is gratis. U betaalt alleen reiskosten per rit. U betaalt voor elke rit een vast opstaptarief en een bedrag per kilometer (tarief 2021): Het op­stap­ta­rief is € 0,99 per rit. Per ge­reis­de ki­lo­me­ter be­taalt u € 0,17.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Groot pakket versturen? Tot 170x70x52cm binnenland ...

Groot pakket versturen via PostNL: maximale afmetingen 170 x 70 x 52cm. Binnenland en buitenland.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

FAQ - eID - IBZ Instellingen en Bevolking

Fax : 02/518.26.16 - e-mail : helpdesk.belpicrrn.fgov.be. De titularis van de kaart begeeft zich zo vlug mogelijk naar het gemeentebestuur van zijn woonplaats om een getuigschrift van verlies of diefstal (bijlage 12) te krijgen en om, in geval van diefstal, klacht te …

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Elektronische E kaart | Agentschap Integratie en Inburgering

E kaart; Bijlage 8; Wie krijgt deze kaart? Unieburgers die voor een verblijf van meer dan drie maanden naar België komen. Wat is de geldigheidstermijn? De elektronische E kaart is maximum 5 jaar geldig. Wanneer je als Unieburger aangeeft korter dan 5 jaar in België te zullen blijven, wordt de geldigheidsduur van de E kaart beperkt tot de duur ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp