Protocollenboek Voorbehouden en Risicovolle en Overige ...- binnenlandse zuurstofcilinder veiligheidstips pdf afdrukbare werkbladen antwoorden ,Zuurstofcilinder Zuurstof in cilinders is samengeperst tot een druk van 200 bar. Via een zuurstofklok (drukregelaar) wordt dit teruggebracht tot 3-5 bar in de zuurstoftoevoerslang en, afhankelijk van de lengte van de slang, 1-2 bar ter plaatse van het uitstroompunt. Er zijn:BINNENLANDSE VEILIGHEIDSDIE - inlichtingendienstenBINNENLANDSE VEILIGHEIDSDIE Maandoverzicht nr. 11 - 1973 (Tijdvak van 1-11-1973 t/« 30-11-1973) I N H 0 U D Nr. 1.164.001 Wereldeongres ran Vredeskrachten in Moakou Nieuwe aanval van de CP6IT op De Groot CPN organiseert partijconferentie De bonding van de CPN ten aanzien van de energiecrisis Verkiezingen in Amersfeort en BunschotenZuurstofcilinder klaarmaken - Medidis

Bij een zuurstofcilinder zonder ingebouwde zuurstofklok 6 Houd de zuurstofklok loodrecht voor de opening en schroef de grote, geribbelde moer vast (met de klok mee draaien). Verzeker je ervan dat de regelknop van de hoeveelheid toe te dienen zuurstof dicht is (het cijfer aan de zijkant staat dan op 0).

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Veiligheidsaspecten zuurstof in thuissituatie

Zet een zuurstofcilinder vast aan de muur maar bij voorkeur in een cilinderwagen. Plaats de cilinder op een elektrisch geleidende mat wegens gevaar van elektrostatische ontlading, wanneer dat niet kan. 1 Westfalen medical (ingezien september 2013; externe link).

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Toedieningswijzen van zuurstof

Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Zuurstof toedienen 12 Toedieningswijzen van zuurstof Via de neus en/of mond Zuurstof kan worden toegediend via een zuurstofneusbril, een (nasofaryngeale)

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Het Kempencluster Afstudeerscriptie

2 Afstudeerscriptie Het Kempencluster Eén plan voor allemaal, met aandacht voor ‘de couleur locale’ Best, 4 juni 2014 Falko ten Have 2043799 Bep van Rooij 2039091 Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch, opleiding Integrale Veiligheid Afstudeerbegeleidster B. Goffin

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

v Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers Dit is een uitgave van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid Loire 150 2491 AK Den Haag

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstof­ concentrator en cilinder - Medidis

­ 1 x 10­liter zuurstofcilinder * ­ 1 x reduceertoestel/flowmeter * ­ 1 x monokar Indien nodig voor uw mobiliteit en afhankelijk van de hoeveelheid voorgeschreven uren worden er ook 2­ liter cilinders geleverd. De 2­liter cilinder kunt u in combinatie met hetzelfde reduceertoestel als die voor de 10­liter cilinder gebruiken.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

INSTRUCTIEBLAD ZUURSTOFCILINDERS

1 Z.O.Z. INSTRUCTIEBLAD ZUURSTOFCILINDERS In een stalen cilinder wordt onder hoge druk (200 Bar) medische zuurstof bij 15°C opgeslagen. Vóór dat de zuurstof gebruikt kan worden moet de druk worden verlaagd.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Toedienen van zuurstof met behulp van een zuurstofcilinder

Toedienen van zuurstof met behulp van een zuurstofcilinder 1 In deze fase ga je eerst oefenen met de beschreven methode in het praktijklokaal of het skillslab. Oefen in twee- of drietallen. Gebruik de observatielijst tijdens het oefenen en geef elkaar feedback op het handelen. Beantwoord de vragen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp